Tisza-tó expedíció

Három napos vándor kajaktúra felszereléssel és vezetővel

29.900 Ft /fő
3 nap 1-8 fő 50-70 km

Járd be a Tisza-tavat!

Valódi sátrazós-kempinges kajaktúra, ami során beevezheted a Tisza-tó legszebb részeit. Két éjszakát töltünk kempingekben, tüzet rakunk, sátrazunk. Minden nap máshol kajkozunk, felfedezve a legjobb túraútvonalakat.

Fix időpont

Ezt a túrát előre megadott időpontban indítjuk. Írj nekünk, ha nem jó a dátum, és máskor szeretnél részt venni a programon.

Szakképzett túravezető

Nagyon fontos, hogy ki kalauzol a tavon. Túravezetőink ismerik a tó minden zugát, gyakorlott kajakosok és elég jópofák is.

Minőségi felszerelés

Kényelmes és biztonságos. Szeretni fogod a gondosan összeválogatott funkcionális felszereléseinket.

Kis csoport

A túrát legkevesebb 4 főtől indítjuk és maximum 8 fő vehet részt, így biztosítjuk a maximális figyelmet.

Technikai oktatás

A biztonságos kajakozáshoz nem elég a jó felszerelés, tudni kell helyesen használni. Természetesen megtanítjuk neked a kajaktúrázás alapjait.

Kikapcsolódás

Evezni laza! A napi programot a csapat igényeihez igazítjuk. Nem teljesítménytúrázni fogunk, így a lapátolás mellett lesz időd fotózni, nyújtózni és lazulni.

Valódi természeti élményre vágysz? Evezz velünk!

Program

Fontos részletek, hogy tudd mire számíts. A kajaktúra programját a csapat igényei és kondíciója, illetve az időjárás és az időszakos tényezők befolyásolhatják.

1. nap

Előre egyeztetett helyen és időpontban találkozunk. Rövid ismerkedés után átbeszéljük a túránk programját. A hajók és felszerelések beállítása, gyors de alapos technikai tréning. Bemelegítés után vízreszállás. A napi programunk a Sarudi-medence bejárása. Este sátorverés, tűzrakás, sütögetés.

2. nap

Gyors reggeli és sátorbontás után ismét kajakba szállunk, hogy kis csatornákon átevezzünk a Poroszlói-medencébe. Madárles és csobbanás, délután pedig meglátogathatjuk a Tisza-tavi ökocentrumot is. Ma sem marad el a közös esti sátorverés és strandolás.

3.nap

Reggeli után ismét kajakozni indulunk, célunk a Tiszavalki-medence és a Madárrezervátum bejárása. Nyílt vízfelületek és ősi holtágak váltják egyást, míg visszaérünk a Tisza folyóra. Innen csurgunk vissza kiindulási pontunkra.

Kedvedre való? Jelentkezz a túrára!

Mit hozzak magammal?

A kajakozásnál nagyon fontos a megfelelő ruházat kiválasztása az adott időjáráshoz. Jó, ha van kis harapnivalód, no meg a fényképezőgép se maradjon otthon! Összeállítottunk egy kis puskát a pakoláshoz.

29.900 Ft /fő
3 nap 1-6 fő 50-70 km
Az ár tartalmazza:

Túravezetés Műanyag vagy kompozit túrakajak Evezőlapát Úszássegítő mellény Szárazzsák

Az ár nem tartalmazza

Személyes természetű kiadások Esetleges belépők Biztosítás

Mikor Induljunk?

Naptárunkban megtalálod a foglalható időpontokat. Válaszd ki, hogy hányan és mikor vennétek részt a túrán! Aktuális árainkat azonnal mutatjuk, amint megadtad a résztvevők számát és választottál időpontot.

“Egy egész napos túrán fedeztük fel a Sarudi- és a Poroszlói-medencét. A kajakozás mellett csobbani is volt időnk.”
Kleyer Viktória
“Többször eveztem a Chili Outdoors csapatával a Tisza-tavon, szinte mindent bejártunk már. A legjobb kajaktúrák szuper környezetben. Köszi!”
Orosz Adorján
Comments are closed.