Tisza-tó expedíció

Felfedezés rátok szabva

19.900-tól
1-5 nap 1-8 fő 20-100 km

Járd be a Tisza-tavat!

Evezd át, kajakozd körbe, vagy fedezd fel a legeldugottabb csodákat a Tisza-tavon! Ha mindent látni szeretnél, több napot töltenél a tavon, vagy privát túrát tervezel a barátaiddal, akkor ez lesz a te kalandod. Lehet csillagtúra, nomád vándorlás, vagy akár egy kombinált program bringázással, tanösvényekkel és kis gasztróval megfűszerezve. A Tisza-tó expedíciót rátok szabjuk, és csak nektek vezetjük.

Egyedi időpont

A jelentkezéskor írd meg, mikor szeretnétek velünk expedíciózni. A túrát csak nektek szervezzük.

Szakképzett túravezető

Nagyon fontos, hogy ki kalauzol a tavon. Túravezetőink ismerik a tó minden zugát, gyakorlott kajakosok és elég jópofák is.

Minőségi felszerelés

Kényelmes és biztonságos. Szeretni fogod a gondosan összeválogatott funkcionális felszereléseinket.

Kis csoport

A túrát akár egy főtől indítjuk és maximum 8 fő vehet részt, így biztosítjuk a maximális figyelmet.

Technikai oktatás

A biztonságos kajakozáshoz nem elég a jó felszerelés, tudni kell helyesen használni. Természetesen megtanítjuk neked a kajaktúrázás alapjait.

Kikapcsolódás

Evezni laza! A napi programot a csapat igényeihez igazítjuk. Nem teljesítménytúrázni fogunk, így a lapátolás mellett lesz időd fotózni, nyújtózni és lazulni.

Valódi természeti élményre vágysz? Evezz velünk!

Program lehetőségek

Fontos részletek, hogy tudd mire számíts. A kajaktúra programját a csapat igényei és kondíciója, illetve az időjárás és az időszakos tényezők befolyásolhatják.

Csillagtúra

Több napos túra az állandó szállás kényelmével. Minden napra új evezést tervezünk, a Tisza-tó változatos területeit járjuk be, de esténként visszatérünk a tiszafüredi bázisunkra. Így egyszerűen foglalhattok az elképzeléseitek megfelelő szállást, legyen az hotel, vendégház vagy sátor.

Vándortúra

Ha szeretnétek esténként sátrazni, tábortüzet rakni, grillezni és reggel továbbindulni, akkor érdemes vándortúrában gondolkodni. A Tisza-tó körül remek kempingek találhatók, így egyedi programot tudunk nektek összeállítani, hogy tényleg bejárhassátok a legeldugottabb zugokat is.

Kombinált túrák

Hiszünk benne, hogy Tisza-tavon a legjobb kajakozni, de rengeteg egyéb érdekes program is vár rátok. A bringázás és strandolás mellett szuper gasztro és kulturális programokkal lehet szinesíteni a Tisza-tavi nyaralást. Ha nem csak kajakozni szeretnél, akkor tervezzünk együtt kombinált túrát.

Kölyökkaland

A gyerekek és családok igényei szerint állítjuk össze a programokat, hogy a kicsik is biztonságosan fedezhessék fel a Tisza tavat, és ismerkedhessenek a kajaktúrázásal. Fontos, hogy minden résztvevő, így a gyerekek is vízbiztosak és jó úszók legyenek.

Különlegesen egyedi programok

Tisza-tavi naplementés lánykérésben gondolkodsz, vagy órákig néznéd a fattyúszerkőket, esetleg hajnalban mennél ki meglesni a ludakat? Nem lepődünk meg az egyedi ötleteken, csak írd meg, mit szeretnél.

Kedvedre való? Írj nekünk!

Mit hozzak magammal?

A kajakozásnál nagyon fontos a megfelelő ruházat kiválasztása az adott időjáráshoz. Jó, ha van kis harapnivalód, no meg a fényképezőgép se maradjon otthon! Összeállítottunk egy kis puskát a pakoláshoz.

19.900-tól
1-5 nap 1-8 fő 20-100 km
Az ár tartalmazza:

Túravezetés Műanyag vagy kompozit túrakajak Evezőlapát Úszássegítő mellény Szárazzsák

Az ár nem tartalmazza

Szállás költsége Utazás költsége Személyes természetű kiadások Esetleges belépők Biztosítás

  • Please enter a number from 1 to 10.
  • Please enter a number from 1 to 5.
  • A fenti leírás alapján
  • A kiválasztott dátumhoz igazítva szervezzük a túrát.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tervezzünk egyedi kalandot

Néhány információra van szükségünk, hogy rátok szabott programot készítsünk. Add meg az elérhetőségedet, válaszd ki, hogy hányan és mikor vennétek részt a túrán, illetve milyen hosszú és típusú programban gondokozol. Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

“Egy egész napos túrán fedeztük fel a Sarudi- és a Poroszlói-medencét. A kajakozás mellett csobbani is volt időnk.”
Kleyer Viktória
“Többször eveztem a Chili Outdoors csapatával a Tisza-tavon, szinte mindent bejártunk már. A legjobb kajaktúrák szuper környezetben. Köszi!”
Orosz Adorján
Comments are closed.