Próbáld ki a kajakozást

Fél napos túra felszereléssel és vezetővel

8.400 - 9.900 Ft /fő
4 óra 1-6 fő 6-8 km

A Tisza-tó dióhéjban

Ezen a rövid programon megtanulod a biztonságos kajaktúrázás alapjait. Természetesen mindezt rögtön gyakorlatban is kipróbáljuk, felfedezve rejtett zugokat, ismerkedve a Tisza-tó különleges természeti kincseivel. Ideális választás neked, ha nem vagy biztos benne, hogy a kajakozás neked való. Vigyázat, az evezésmánia fertőző!

Választható időpont

Keresd meg a legjobb napot az evezésre. A naptárban megtalálod a foglalható dátumokat, májustól novemberig.

Szakképzett túravezető

Nagyon fontos, hogy ki kalauzol a tavon. Túravezetőink ismerik a tó minden zugát, gyakorlott kajakosok és elég jópofák is.

Minőségi felszerelés

Kényelmes és biztonságos. Szeretni fogod a gondosan összeválogatott funkcionális felszereléseinket.

Kis csoport

A túrán maximum 6 fő vehet részt, így biztosítjuk a maximális figyelmet és a személyes hangulatot.

Technikai oktatás

A biztonságos kajakozáshoz nem elég a jó felszerelés, tudni kell helyesen használni. Megtanítjuk neked a kajaktúrázás alapjait!

Kikapcsolódás

Evezni laza! A napi programot a csapat igényeihez igazítjuk. Nem teljesítménytúrázni fogunk, így a lapátolás mellett lesz időd fotózni, nyújtózni és lazulni.

Nézd meg a szabad időpontokat!

Program

Fontos részletek, hogy tudd mire számíts. A kajaktúra programját a csapat igényei és kondíciója, illetve az időjárás és az időszakos tényezők befolyásolhatják.

Találkozó

Előre egyeztetett helyen és időpontban találkozunk. Rövid ismerkedés után átbeszéljük a napi programot.

Technikai oktatás

A hajók és felszerelések beállítása, gyors de alapos technikai tréning. Bemelegítés után vízreszállás.

Kajakozás egy csapásra

Vízreszállás után azonnal kipróbáljuk a tanult technikákat, és elindulunk felfedezni a tavat. Fontos számunkra, hogy a legjobb evezős terepeket mutassuk meg nektek, ezért felkeresünk szűk csatornákat és nyílt medencéket is. Kajakozás közben ismerkedünk az örökké változó vizivilággal.

Pihenő és elemózsia

Ki ne szerete megpihenni és egy frissítőt elfogyasztani egy kilátótornyon, szabadstrandon vagy éppen kikötőben? A túra során több pihenőt is tartunk, kikötünk kedvenc helyeinken.

Visszaérkezés

Az evezés befejeztével kipakoluk a hajókból és lenyújtunk. A túra végét nem kapkodjuk el, hiszen kajakozás után mindig jól esik egy frissítő ital.

Kedvedre való? Válassz dátumot!

Mit Hozzak Magammal?

A kajakozásnál nagyon fontos a megfelelő ruházat kiválasztása az adott időjáráshoz. Jó, ha van kis harapnivalód, no meg a fényképezőgép se maradjon otthon! Összeállítottunk egy kis puskát a pakoláshoz.

8.400 - 9.900 Ft /fő
4 óra 1-6 fő 6-8 km
Az ár tartalmazza:

Túravezetés Műanyag vagy kompozit túrakajak Evezőlapát Úszássegítő mellény Szárazzsák

Az ár nem tartalmazza:

Személyes természetű kiadások Esetleges belépők Biztosítás

Mikor Induljunk?

Naptárunkban megtalálod a foglalható időpontokat. Válaszd ki, hogy hányan és mikor vennétek részt a túrán! A zölddel jelölt napok foglalhatóak, de a sötét zölddel jelölt napokon is akad néhány szabad hely! Hozd a barátaidat is! Minél többen jöttök, annál kedvezőbb árakat ajánlunk. Aktuális árainkat azonnal mutatjuk, amint megadtad a résztvevők számát és választottál időpontot.

“Egy egész napos túrán fedeztük fel a Sarudi- és a Poroszlói-medencét. A kajakozás mellett csobbani is volt időnk.”
Kleyer Viktória
“Többször eveztem a Chili Outdoors csapatával a Tisza-tavon, szinte mindent bejártunk már. A legjobb kajaktúrák szuper környezetben. Köszi!”
Orosz Adorján

Comments are closed.