Kajak tanfolyam

A biztonságos kajakozás alapjai

8.400 - 9.900 Ft /fő
8 óra 1-3 fő 6-8 km

Tanuld meg a biztonságos kajkozás alapjait

Vissza tudsz mászni a kajakba? Szeretnél megtanulni néhány alapvető mentési technikát? Esetleg az eszkimó fordulóval kacérkodsz? Mélyebben ismerkednél az evezéssel, mielőtt saját kajakot vásárolsz? Ez a program azoknak szól, akik szeretnének többet, jobban és nagyobb biztonságban evezni. Személyre szabott tematikával haladunk, ezért a tanfolyamot legfeljebb három fős zárt csoportoknak szervezzük.

Választható időpont

Keresd meg a legjobb napot az evezére. A naptárban megtalálod a foglalható dátumokat, májustól novemberig.

Szakképzett instruktor

A tanfolyamot minden esetben képzett és tapasztalt oktatónk vezeti. Nemzetközi képzésekre épülő sok éves tapasztalat alapján összeállított egyedi tematikát használunk.

Minőségi felszerelés

Kényelmes és biztonságos. Szeretni fogod a gondosan összeválogatott funkcionális felszereléseinket.

Privát csoport

A tanfolyamon maximum 3 fő vehet részt, így biztosítjuk a maximális figyelmet és a személyes hangulatot.

Technikai oktatás

A biztonságos kajakozáshoz nem elég a jó felszerelés, tudni kell helyesen használni. Megtanítjuk neked a kajaktúrázás alapjait!

Kikapcsolódás

Programot a csapat igényeihez igazítjuk. Egy fárasztó, de rengeteg új élményben gazdag napot töltünk együtt. Nagyon fontos, hogy kedvet szeretnénk csinálni a kajakozáshoz, nem elvennni azt.

Nézd meg a szabad időpontokat!

Program

Fontos részletek, hogy tudd mire számíts. A tanfolyam programját a csapat igényei és kondíciója, illetve az időjárás és az időszakos tényezők befolyásolhatják.

Találkozó

Előre egyeztetett helyen és időpontban találkozunk. Rövid ismerkedés után átbeszéljük a napi programot.

Szárazföldi oktatás

Tanterem helyett a kajakok mellett ismerkedünk a felszereléssel, az evezés elméletével és néhány fontos bemelegítési és nyújtási gyakorlattal.

Rengeteg gyakorlás

A túrakajakos technikákat megtanulni csak gyakorlat közben lehetséges. A program legjava a vízen, illetve a vízben történik. Rengeteg technikázás, borulás, mentés és egy halom vidám szituáció várható. Kajak és kajakos nem maradhat szárazon!

Pihenő és elemózsia

A program során nem teszünk meg jelentős távolságot, de a részvétel bizony fárasztó tud lenni. Ezért a nap során többször tartunk hosszabb-rövidebb szünetet. Az ebédre választhatunk a közeli büfékből, vagy a hajók mellett elfogyaszthatjuk az előre csomagolt elemózsiánkat.

Legyél jobb kajakos! Válassz dátumot!

Mit Hozzak Magammal?

A tanfolyamon egészen biztosan vizes leszel, ezért különösen fontos a jól összeválohgatott ruházat. Összeállítottunk egy kis puskát a pakoláshoz.

8.400 - 9.900 Ft /fő
4 óra 1-6 fő 6-8 km
Az ár tartalmazza:

Oktatás Műanyag vagy kompozit túrakajak Evezőlapát Úszássegítő mellény Szárazzsák

Az ár nem tartalmazza:

Személyes természetű kiadások Esetleges belépők Biztosítás

Készen állsz?

Naptárunkban megtalálod a foglalható időpontokat. Válaszd ki, hogy hányan és mikor vennétek részt a tanfolyamon! A zölddel jelölt napok foglalhatóak. Hozd a barátaidat is! A programot akár egy személy számára is indítjuk, de kedvezőbb árat tudunk biztosítani, ha nem egyedül érkezel. Aktuális árainkat azonnal mutatjuk, amint megadtad a résztvevők számát és választottál időpontot.

“Egy egész napos túrán fedeztük fel a Sarudi- és a Poroszlói-medencét. A kajakozás mellett csobbani is volt időnk.”
Kleyer Viktória
“Többször eveztem a Chili Outdoors csapatával a Tisza-tavon, szinte mindent bejártunk már. A legjobb kajaktúrák szuper környezetben. Köszi!”
Orosz Adorján

Comments are closed.