SZÉP kártyás fizetés

Elfogadjuk a SZÉP kártyádat

Jelenleg három bank bocsájt ki SZÉP kártyát, közüllük választhat a munkáltató: OTP, MKB és K&H. Mindhárom bank által kibocsátott SZÉP kártyát elfogadjuk. A SZÉP kártya három alszámlával másnéven zsebbel rendelkezik, szállás alszámla, vendéglátás alszámla és szabadidő alszámla. A Chili Outdoors túráit a szabadidő zsebből fizetheted, tehát nagyon fontos, hogy azon az alszámlán legyen elegendő fedezet. A bankok által biztosított feltételek és egyedi azonosítási folyamatok kissé eltérnek, ezért készítettünk egy kis segítséget a fizetéshez.

OTP SZÉP kártya

OTP SZÉP kártya esetén a következő folyamatot kell követned: A visszaigazolt foglalásod fizetésekor válaszd a SZÉP kártya lehetőséget. Regisztráld kártyádat a www.otpszepkartya.hu oldalon. Az OTP SZÉP kártya előlegfizetés menüpontnál válaszd ki a Chili Outdoors szolgáltatót. Írd be az átutalni kívánt összeget, amit a foglaláskor a rendszerünk kalkulál. Az utalás közleményében mindenképp tüntesd fel a foglalási számot, illetve a túra dátumát. Ezután a fizetés gombbal az utalás megtörténik. Az utalásról szóló bizonylatot érdemes pdf-ben elmenteni. A tranzakció teljes átfutási ideje 5-6 nap is lehet.

MKB SZÉP kártya

MKB SZÉP kártya esetén a Chili Outdoors indítja el a tranzakciót. A visszaigazolt foglalásod fizetésekor válaszd a SZÉP kártya lehetőséget. MKB SZÉP kártya esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a következkező adatokat egyeztetni tudjuk: A kártyatulajdonos neve valamint a kártya azonosító száma, mely a kártyán a név fölött található. Ezt telefonon vagy-emailben tudod megtenni. Az elindított tranzakcióról emailt küldünk, mely tartalmazza a jóváhagyáshoz szükséges számsort, valamint ehhez a linket. A tranzakció átfutási ideje 4-5 nap is lehet.

K&H SZÉP kártya

K&H SZÉP kártya esetén telefonos engedélyeztetés szükséges. A visszaigazolt foglalásod fizetésekor válaszd a SZÉP kártya lehetőséget. Ezután a a K&H telefonos ügyfélszolgálatán (TeleCenter: 06/1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámon (7-es menüpont: K&H SZÉP Kártya ügyfélszolgálat) kezdeményezheted a tranzakciót. A bank ezután felveszi velünk a kapcsolatot. Ennek során a Chili Outdoors beazonosítja a foglalásodat, jóváhagyja, majd az összeget a bank leemeli a kártyádról. A tranzakció átfutási ideje 4-5 nap is lehet.

Kajak
Egyszemélyes túrakajak, kormánnyal és szkeggel, szárazrekeszekkel.
Evező
Euro vagy grönlandi túralapát.
Mentőmellény
Kényelmes úszássegítő mellény, kifejezetten kajaktúrához.
Hullámkötény
Csapódó víz és eső ellen, illetve eszkimózáshoz.
Szárazzsák
Közepes méretű, a legértékesebb cuccaidnak.
Tudj meg többet a felszerelésekről!

Túráink:

4 ÓRA

Próbáld ki a kajakozást

Ismerkedés a biztonságos kajakozással és rövid túra a Tisza-tavon.

Megnézem
TELJES NAP

Kajaktúra a Tisza-tavon

Egy laza evezés a Tisza-tó legszebb területein, miközben megtanulod a túrakajakozás alapjait.

Megnézem
1-5 NAP

Tisza-tó expedíció

Rátok szabjuk, és csak nektek vezetjük. Ha mindent látni szeretnél, vagy privát túrát tervezel a barátaiddal, akkor ez lesz a te kalandod.

Megnézem

Írj Nekünk !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.