Helló nyár!

Helló nyár! Helló Tisza-tó!

Idén nyáron a Magyar Turisztikai Ügynékség Helló Nyár! akciójában a kajaktúráink is olcsóbbak! Kajakozni ugyan remekül lehet szinte egész évben, mégis a nyár az igazi vizitúra szezon. Barnulás, csobbanás, kikötéskor egy jeges limonádé - szerintünk ilyen egy ideális nyári program. Mindemellett nyáron a legjobb gyakorolni a beborulást, visszamászást és az eszkimó fordulót is. Rekkenő hőséggel, hűsítő stranolással, minőségi kajakos felszereléssel és figyelmes, szakképzett túravezetőkkel várunk a Tisza-tónál! Jelentkezéskor ne felejtsd el használni a HELLÓ-NYÁR kódot, amivel automatikusan 15% kedvezményt számolunk a túra árából! Sőt, ha többen jöttök, további kedvezményeket biztosítunk. Mert a minden kaland jobb, ha megosztod másokkal. Helló Nyár! Találkozunk a Tisza-tavon!

Helló nyár! Én is jövök!!

Így vehetsz részt az akcióban:

Válassz programjaink közül

Csak ki akarod próbálni az evezést, vagy egy hosszút túráznál? Csak rajtad áll! Válaszd ki a neked tetsző programot, hiszen bármelyiken kedvezményesen vehetsz részt .

Keress szabad időpontot május 15. és augusztus 20. között

A túra naptárjában könnyen kiválaszthatod a még szabad időpontjainkat. Ha nem találsz megfelelőt, írj nekünk egy e-mailt! Segítünk egyedi időpontot találni.

Add meg, hányan szeretnétek részt venni a túrán

Hozd el a családot vagy a barátaidat is, hiszen ha többen jöttök olcsóbban tudjuk adni a túrát! A maximális biztonság és figyelem miatt azonban csoportjaink soha nem haladják meg a 6-8 főt.

Érvényesítsd a Helló nyár! kedvezményt
A jelentkezés elküldése után egy pár személyes adatot kérünk tőled. Itt adhatod meg a HELLÓ-NYÁR kódot, ami a program teljes árából 15% kedvezményre jogosít! A beérkezett jelentkezésedet hamarosan e-mailben igazoljuk vissza. A fizetésről, és az indulás részleteiről szintén e-mailben értesítünk.

Melyik programra jelentkezel?

4 ÓRA

Próbáld ki a kajakozást

Ismerkedés a biztonságos kajakozással és rövid túra a Tisza-tavon.

Megnézem
4 ÓRA

Próbáld ki a kajakozást

Ismerkedés a biztonságos kajakozással és rövid túra a Tisza-tavon.

Megnézem
TELJES NAP

Kajaktúra a Tisza-tavon

Egy laza evezés a Tisza-tó legszebb területein, miközben megtanulod a túrakajakozás alapjait.

Megnézem
1-5 NAP

Tisza-tó expedíció

Rátok szabjuk, és csak nektek vezetjük. Ha mindent látni szeretnél, vagy privát túrát tervezel a barátaiddal, akkor ez lesz a te kalandod.

Megnézem
“Egy egész napos túrán fedeztük fel a Sarudi- és a Poroszlói-medencét. A kajakozás mellett csobbani is volt időnk.”
Kleyer Viktória
“Többször eveztem a Chili Outdoors csapatával a Tisza-tavon, szinte mindent bejártunk már. A legjobb kajaktúrák szuper környezetben. Köszi!”
Orosz Adorján

Pakolási segítség

Mit hozzak magammal?

Itt vagyunk

Hogyan jutok le a Tisza-tóra?

Nemzeti park

Mit kell tudni a Tisza-tóról?

CHILI OUTDOORS

Tiszafüred-Tiszaörvény

Írj nekünk!