Felszerelések

Kényelmes, funkcionális, biztonságos

A természeti sportok akkor a legélvezetesebbek, ha magas minőségű eszközöket használunk. Hosszú tesztelés eredménye, hogy sikerült funkcionális, kényelmes és biztonságos felszerelést összeállítani. Eszközeink bizonyítottak a Tisza-tavon és tengereken egyaránt. Csak olyan eszközöket használunk amivel akár több ezer kilométerre is elindulnánk. A biztonságra a lehető legnagyobb figyelmet szenteljük. Ennek alappillére a jól karban tartott, rendszeresen ellenőrzött felszerelés.

Kajakok

Minden evezős túránkon modern tengeri túrakajakokat használunk, amelyek kormánnyal és állítható szkeggel felszereltek. Gondosan összeállított flottánkból a testalkatodnak és tapasztalatodnak megfelelő hajót választunk neked.

Tahe Marine

Reval Midi PE

A Reval család legnépszerűbb tagja, jól fogadja a kihívásokat és könnyen kezelhető. Meglepően stabil és készséges hosszabb túrákon is.
Tahe Marine

Reval Mini

Egy igazi vadóc, gyors és fordulékony. Tapasztaltabb, kis-közepes méretű kajakosoknak ajánljuk. Remekül eszkimózható hajó, evezni leányálom.
Tahe Marine

Wind Solo

Gyors és hatékony túrakajak tapasztaltabb túrázóknak. A nagy hullámok bajnoka, de csendes vízen is remekül teljesít.
Tahe Marine

Reval

Klasszikus angol típusú kajak, közepes és nagy evezősök számára. Jól pakolható, gyors és biztos társ nagy hullámokban és sík vízen is.
Tahe Marine

Fit 158 PE

Ezt a kajakot mintha a Tisza-tóra tervezték volna. Extra kényelmes magasított háttámlája és kiemelkedő elsődleges stabilitása miatt a kezdők kedvence.
Tahe Marine

Reval HV PE

Egy igásló közepes és nagy méretű evezősök számára. Hosszabb expedíciókon mutat a legtöbbet magából, de rövid túrákon is jól viselkedik könnyű kezelhetősége miatt.

Egyéb felszerelések

Az evezéshez használt felszerelések minősége hasonlóan fontos, mint maga a kajak. Kizáróag jól bevált és rendszeresen ellenőrzött kiegészítőket biztosítunk számodra.

Mentőmellény

A legnagyobb komfort és biztonság érdekében az angol Palm cég párnázott és jól állítható mellényeit használjuk. Első zipzár és állítható vállpánt a maximális kényelemért.

Lapátok

Egy jó lapáttal öröm az evezés. Gondoltunk minden igényre, testalkatra és tudásszintre. A neked leginkább megfelelőt fogjuk ajánlani, így biztosan élmény lesz a lapátolás.

Hullámkötény

A csapódó víz és az eső ellen egyaránt jól használható eszköz. Használatával a kajak mélyen dönthető és eszkimózható. Szintén a Palmtól.

Vízhatlan zsák

Minden kajakunk vízhatlan rekeszekkel felszerelt, de a legfontosabb értékeinket a maximális biztonság miatt műanyag dobozokba és zsákokba pakoljuk.
Mit hozzak magammal?

Evezz velünk!

4 ÓRA

Próbáld ki a kajakozást

Ismerkedés a biztonságos kajakozással és rövid túra a Tisza-tavon.

Megnézem
TELJES NAP

Kajaktúra a Tisza-tavon

Egy laza evezés a Tisza-tó legszebb területein, miközben megtanulod a túrakajakozás alapjait.

Megnézem
1-5 NAP

Tisza-tó expedíció

Rátok szabjuk, és csak nektek vezetjük. Ha mindent látni szeretnél, vagy privát túrát tervezel a barátaiddal, akkor ez lesz a te kalandod.

Megnézem

Többet szeretnél tudni a felszerelésekről? Írj nekünk!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.